Compania a fost infiintata in 1990 ca unul dintre primii tour operatori din Romania castigand reputatie internationala si castigand numeroase premii in domeniul turismului si consultantei in afaceri. In 2009 a fost infiintata prima agentie specializata in turism medical din Romania, Seytour Medical Tourism ca departament in cadrul companiei. In acelasi an a fost infiintata Seytour Educational Group. Desi au fost lansate in perioada de declansare a crizei economice la nivel mondial in Romania, echipa a demonstrat ca se poate face performanta atat timp cat te axezi pe un segment de nisa in continua crestere si implementezi campanii de marketing eficiente.

Compania Seytour ocupa "Locul 1 in Top Afaceri Romania 2015 si 2016 pentru activitati in turism", iar in August 2016 primeste in Houston, SUA de la World Confederation of Businesses premiul de "World Business Leader".

Coordonatorul Seytour Medical Tourism si Seytour Educational Group este dl. Razvan Andrei Nacea, Managing Director Seytour International Corporation.

Dl. Razvan Andrei Nacea a devenit cunoscut la nivel international pentru stilul sau unic si energizant prin care ofera training & coaching studentilor, oamenilor de afaceri si managerilor din corporatii, prin care sustine prezentari la conferinte internationale si evenimente de business din intreaga lume.

Ca si purtator de cuvant al ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) a sustinut diferite prezentari la conferinte internationale si in direct pe posturile nationale de televiziune (Realitatea TV, Antena1, ProTV, The Money Channel).

Ca si fondator & presedinte al grupului de turism medical din cadrul ANAT si ca si antreprenor a organizat conferinte si seminarii si a scris articole publicate in mass media si televiziune (Wall Street, Ziarul Financiar, Forbes, Adevarul, Realitatea, Romania Libera, The Daily Telegraph, Realitatea TV, Antena 1, ProTV, The Money Channel).

Ca si delegat la ECTAA Bruxelles a reprezentat ANAT si Romania in "Destination, Incoming Tourism and Sustainability Committee" si a sustinut prezentari la Bruxelles.

A fost invitat sa faca parte din consiliile consultative ale unor facultati de prestigiu din Romania, sa asiste curricula educationala si sa sustina seminarii pe diferite subiecte precum: "Business Development", "Marketing", "Professional Branding", "Personal Branding", "Public Speaking", "Persuasive Communication with clients", "Time & Stress Management Skills", "Entrepreneurship", "Networking and Strategic Relationships", "Travel & Medical Tourism".

Dl. Razvan Andrei si-a imbogatit bagajul de cunostinte teoretice si practice specializandu-se in management si business in cadrul unor institutii educationale de renume mondial: Queen Margaret University UK, Hotel and Tourism Management Institute Switzerland, IMC Fachhochschule Austria, Cambridge University, University of Applied Sciences Munchen, Germania.

Mai multe despre aparitiile in presa ale fondatorului Seytour Medical Tourism, despre referintele si realizarile lui de pana acum puteti gasi pe www.andreinacea.com.

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.