Seytour Medical Tourism oferă clienţilor/ pacientilor toate tipurile de servicii medicale, de la cele mai simple la cele mai serioase proceduri salvatoare de viata.
Colaboram cu spitale, clinici si companii medicale din toata lumea care ofera tratamente specializate cu facilitati de ultima ora si cu echipe medicale de renume.

Alegerea unei destinatii depinde de 3 factori:
•Primul este realizarea expertizei tarii gazda in ariile specifice practicii medicale. De exemplu, serviciile clinicilor dentare din Romania si Ungaria sunt de neegalat, America de Sud este destinatia preferata pentru chirurgie plastica, iar India detine un record impresionant in chirurgiile complexe.
  • •Al doilea, alegerea destinatiei ar trebui facuta dupa ce d-voastra, ca si client, ati luat in considerare ce cautati la o vacanta (dupa tratament si necesar pentru recuperarea d-voastra). Ati dori un resort situat pe plaja cu ghid insotitor pentru vizite turistice ale atractiilor locale? Ati prefera sa fiti in mijlocul zonelor urbane cu localuri chic? Sau ati prefera sa vedeti viata salbatica si leii pe plaiurile din Africa?
  • •Nu in ultimul rand, trebuie cunoscut bugetul alocat vacantei. Apreciem si intelegem ca o vacanta medicala nu este ceva ce se intampla in mod curent in viata d-voastra. Doriti cea mai buna valoare pentru banii d-voastra si asta joaca un rol important in selectarea destinatiei pentru aceasta vacanta.
Turismul medical este o modalitate minunata de a va petrece timpul necesar recuperarii dumneavoastra post operatorii intr-un mediu relaxant, lipsit de telefonul care suna mereu si responsabilitatile zilnice care v-ar fi facut imposibila odihna acasa. Veti avea oportunitatea sa va petreceti recuperarea sub o umbrela pe o plaja de vis, intr-un resort la munte, prin cumparaturi in magazine faimoase sau pur si simplu prin a va bucura de serviciile hotelului in care veti fi cazati.

Seytour intermediaza servicii medicale in clinici si spitale private de renume, din tari precum: Romania, Ungaria, Austria, Germania, Elvetia, Franta, Italia, Belgia, Spania, Turcia, Grecia, Malta, India, USA, Bolivia si Mauritius.

Echipa Seytour Medical Tourism a inspectat personal facilitatile si serviciile medicale ale acestor clinici si spitale si ele au fost atent selectate.

Mentionam ca pe site nu se afla toate destinatiile din portofoliul Seytour Medical Tourism. Daca va intereseaza o destinatie anume si nu o gasiti in site, va rugam sa contactati unul din consultantii nostri.

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.