Ghid de destinatii04.08.2013

Seytour Medical Tourism vine in sprijinul d-voastra prin oferirea de informatii complete despre destinatiile din portofoliul nostru, precum si toate informatiile necesare despre vize si ambasade.

Precizam ca portofoliul nostru se va mari in fiecare zi si chiar in timp ce d-voastra cititi aceste randuri echipa de management verifica noi clinici si spitale din strainatate, insa numai institutii medicale de renume acreditate si certificate.
Totodata Seytour cauta cele mai bune hoteluri ca si raport calitate - pret in apropierea spitalului, tocmai ca d-voastra sa beneficiati de cele mai bune servicii la cele mai inalte standarde.

In curand Seytour va infiinta "Comisia de Calitate in Centre Medicale" pentru institutiile medicale din portofoliu si ele vor fi notate in functie de parerilor pacientilor Seytour.

Daca aveti sugestii sau nelamuriri va rugam nu ezitati sa ni le trimiteti.
Mentionam ca pe site nu se afla toate destinatiile din portofoliul Seytour Medical Tourism. Daca va intereseaza o destinatie anume si nu o gasiti in site, va rugam sa contactati unul din consultantii nostri.
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.