Turismul medical, acum si in Ploiesti19.09.2013

Seytour International Corporation, prima companie din Romania specializata in turismul medical si care a adus in Romania primul brand elvetian de management hotelier, a ajuns si la Ploiesti.

Pe langa destinatiile exotice, asigurarile de calatorie si biletele de avion, Seytour aduce pe piata ploiesteana un nou concept - "Turismul Medical", avand colaborari cu clinici de prestigiu din Germania, Austria, Turcia, SUA, Ungaria.

Compania se adreseaza pe de o parte ploiestenilor care au primit un diagnostic si vor o a doua parere si, pe de alta, celor cu probleme mai grave de sanatate care necesita operatii sau transplanturi ce nu se pot perfecta la noi in tara. Seytour asigura totul pentru pacient: de la cautarea clinicii, traducerea documentelor, programarea la medic, cazare si pana la biletul de avion si transferul de la aeroport la clinica. De asemenea, mai sunt oferite ploiestenilor pachetele de verificari medicale si investigatii pentru prevenirea diverselor boli in clinici din strainatate, deoarece consultantii Seytour Medical Tourism cred ca este mult mai indicat si mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Totodata, Turismul Medical este o oportunitate ca turistii straini sa ajunga pentru anumite tratamente si servicii medicale in orasul nostru. Acestia de obicei vin la noi in tara pentru tratamente stomatologice, operatii estetice datorita costurilor mai reduse.

Seytour International Corporation are inca doua departamente pe care le pune la dispozitia ploiestenilor. Cei care au afaceri in domeniul hotelier pot apela la serviciile de management hotelier elvetian prin partenerul Seytour – Swisstouches, iar in cazul tinerilor care vor sa studieze in colegii si universitati din Europa si SUA, Seytour ofera servicii de consultanta educationala gratuita, oferind ajutorul si la intocmirea dosarului de aplicare pentru studii, iar in fiecare sezon estival ofera sansa de a merge in tabere de limbi straine de minim 2 saptamani, atat adultilor, cat si copiilor.

Biroul este deschis pe strada Stefan Greceanu, nr. 5, bloc L.2.

Sursa: ph-online.ro
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.