Seytour aduce turismul medical la Cluj13.03.2012

Seytour International Corporation, compania care a adus în România prima agenţie specializată în turismul medical şi primul brand elveţian de management hotelier a ajuns şi la Cluj-Napoca. Biroul este deschis pe strada Tipografiei nr. 8, apart. 1.

Turismul medical, o noutate pentru România, este unul dintre produsele Seytour International. Sunt oferite pachete atât pentru românii care vor să se trateze în străinătate, cât şi pentru străinii care au nevoie de diverse tratamente în ţara noastră.

Departamentul de turism medical al Seytour International Corporation a fost lansat în urmă cu doi ani şi jumătate, în urma unui studiu de piaţă, conceptul fiind adus din SUA. Reprezentanţii companiei spun că încearcă în primul rând să îi obişnuiască pe români cu o nouă cultură, aceea a investigaţiilor medicale pentru prevenirea diverselor boli, mai ales că în România multe boli sunt descoperite în fază terminală. Un astfel de pachet costă 1.000 de euro, iar clientul are posibilitatea şi să viziteze oraşul în care îşi face respectivele investigaţii medicale.

Răzvan Nacea, managing director Seytour International Corporation menţionează că nu oferă doar acest pachet, ci şi tratament al unor boli mai grave, precum leucemiile şi alte cancere care nu pot fi tratate în România din diverse motive. Compania asigură totul pentru pacient: de la căutarea clinicii, programarea la medic, cazare şi până la biletul de avion şi transferul de la aeroport la clinică.

Compania are colaborări cu spitale şi clinici de prestigiu din Germania, Austria, SUA, Belgia, Ungaria, India, Italia.

În general, există foarte multe solicitări pentru turism medical, însă se materializează 35-40 într-un interval de 5-6 luni.

Se urmăreşte şi atragerea străinilor la tratament în România.

Seytour nu trimite doar românii la tratament în străinătate, ci aduce şi pacienţi străini în clinicile şi spitalele din România. În momentul de faţă, străinii vin cel mai mult pentru pachete stomatologice, chirurgie estetică şi intervenţii oftalmologice. Răzvan Nacea subliniază că străinii sunt atraşi în primul rând de preţurile practicate în România care sunt mai mici cu 40% decât în străinătate.

Până acum, cele mai multe cazuri au ajuns la medici din Bucureşti, însă acum compania promovează şi clinicile din Transilvania, mai exact Cluj-Napoca şi Sibiu.

Clienţii fideli ai medicilor români sunt francezii, germanii şi italienii, iar perioada preferată este iunie-august.

Burse şi oferte de studiu pentru tineri

Compania Seytour International Corporation oferă, pe lângă turismul medical, şi consultanţă educaţională gratuită, tabere de vară şi de iarnă atât în ţară cât şi în străinătate, ajutor pentru întocmirea dosarelor de aplicare pentru studii în altă ţară. Alte produse ale companiei sunt evenimente cu focuri de artificii şi management şi consultanţă hotelieră elveţiană.
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.