Despre branding si inspiratie cu Razvan Nacea08.07.2014

Razvan Nacea a imbinat povestile de la Hollywood cu marturisirile despre propria experienta pentru a-i convinge pe cursantii Forbes Summer School ca antreprenoriatul e un vis frumos si posibil.

"Sanatatea si educatia sunt drepturi ale tuturor", aceasta este ideea care l-a inspirat pe Razvan Nacea, managing director al agentiei Seytour, in crearea si sustinerea unei afaceri in domeniu. El a povestit cum o intamplare nefericita poate da nastere unui business de succes: dupa ce, alaturi de familie, a trecut printr-o experienta medicala neplacuta, care a presupus cutreieratul mai multor spitale din tara si din strainatate, Nacea a pus bazele unei afaceri in turism medical in 2009.

Nacea a preluat conceptul de consultanta in turism medical din Statele Unite unde a petrecut o perioada pentru a afla cum sa-i ajute pe romani sa fie mai sanatosi, dar unde a cunoscut si modele de antreprenori de succes.

El a vorbit despre rational si irational in alegerea brandurilor si despre cum una dintre cele mai importante investitii este cea in greseli - trebuie sa iti ingadui sa gresesti la inceput, a sumarizat el.

Sursa: Forbes

Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.