Cateva concluzii de la workshopul despre turismul medical si cel educational21.02.2013

Tocmai m-am intors de la intalnirea cu voi de la workshopul despre turismul educational si cel medical.

Multumesc tuturor pentru ca ati venit la workshop si mai ales pentru intrebarile pe care le-ati pus. Ma bucur mult ca workshopul a fost interactiv, iar intrebarile voastre au imbogatit temele propuse de noi.

Asa cum te-ai obisnuit, dupa fiecare workshop TurismMarket.com scriu cateva detalii despre ce s-a intamplat la eveniment. Workshopul din aceasta seara nu face exceptie.

Evenimentul a fost structurat pe 2 parti, asa cum anuntam in articolul de acum 2 saptamani. S-a vorbit despre:
- turismul medical
- turismul educational

Invitatii nostri, Razvan Nacea si Marius Ceausu de la Seytour au venit sa ne prezinte in primul rand cele 2 concepte care reprezinta o alternativa la serviciile pe care le oferim cu totii in agentiile de turism pe care le avem sau in care lucram.

Razvan ne-a dat multe detalii, dar si exemple de probleme ce pot fi rezolvate prin intermediul turismului medical. Astfel am aflat ca pot beneficia de acest tip de servicii atat persoanele care isi doresc sa faca anumite investigatii medicale (controale obisnuite), cat si persoane cu probleme de sanatate mai mult sau mai putin grave.

Ceea ce mi se pare mie foarte important de notat este faptul ca toate aceste persoane beneficiaza de servicii de calitate si profesionalism oferit de consultantii de turism medical. Cu totii am vazut aseara care este diferenta intre un agent de turism si un consultant de turism medical si ce presupune sa fii pregatit pentru o latura mai putin explorata a turismului.

Marius ne-a introdus in lumea turismului educational si ne-a spus cu ce difera el astazi fata de acum multi ani. Daca in trecut turismul educational insemna sa fac excursii cu autocarul cu 40 de copii “la bord”, astazi lucrurile s-au schimbat.

In turismul educational gasim astazi:
- servicii personalizate oferite pe nevoia clientului respectiv
- atat tabere, cat si programe de studiu prelungit (in scoli din afara Romaniei)
- o gama larga de tipuri de activitati (exista tabere de limbi straine, dar si tabere in care se pot experimenta diverse sporturi)
- o alternativa la sistemul educational pe care il gasim astazi in Romania

Workshopul de astazi a fost unul constructiv mai ales datorita intrebarilor adresate din public. Ne bucuram ca s-au lansat intrebari, astfel fiecare dintre participanti a primit raspuns si a castigat ceva in plus de la intalnirea din aceasta seara.

Totodata ne bucuram sa stim ca in cazul in care vrem si noi sa oferim clientilor nostri servicii de turism medical si educational avem aceasta optiune. Razvan a lansat ideea colaborarii cu Seytour sub forma de franciza si ne bucuram ca exista acest program tocmai pentru ca noi ca si consultanti de turism avem nevoie de know how in momentul in care decidem sa abordam o nisa noua de turism asa cum este turismul medical sau turismul educational.

Ne bucuram ca ati fost alaturi de noi si va asteptam cat de curand cu noi workshopuri.

Cititi tot articolul aici.
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.