Simona T. - Braila

Ma numesc Simona T. si am 35 de ani. La inceputul lunii martie, am gasit pe internet datele de contact ale Agentiei Seytour si i-am solicitat serviciile pentru a ne ajuta sa ajungem la o clinica din strainatate care sa dea un diagnostic corect pentru matusa mea in varsta de 60 de ani. In tara medicii spuneau ca are simptomele unei afectiuni neurologice rare, dar nu erau 100% siguri de diagnostic.
Procedura a fost simpla si profesionista: am transmis pe e-mail o descriere a simptomelor, a istoricului medical si cele mai relevante analize scanate. Am platit in contul agentiei echivalentul a 100 de euro, iar agentia ne-a contactat prompt, atat telefonic, cat si pe e-mail propunand doua clinici: o clinica din Austria si una din Turcia. Am ales sa plecam la Viena. Am primit o estimare a costurilor pentru serviciile medicale care a fost foarte apropiata de suma finala platita la clinica. Estimarea nu poate fi exacta pentru ca medicii, dupa examinarea pacientei, au propus anumite analize in plus si au renuntat la altele propuse initial prin e-mail.
Organizarea a fost ireprosabila: programarile la medici au fost facute foarte rapid (in mai putin de o saptamana a inceput calatoria), durata calatoriei a fost in concordanta cu nevoile noastre (1 zi drumul dus, 2 zile recoltare de analize si programari la diferiti medici la clinica, 1 zi retur). Agentia a rezervat biletele de avion si a emis asigurarile de calatorie, a contactat firma care a facut transferul de la aeroport la hotel si ulterior de la hotel la aeroport. Hotelul propus are un raport foarte bun calitate - pret; este situat in aceeasi zona a orasului in care este amplasata clinica. Deplasarea de la hotel la clinica a durat totusi aproximativ 30 de minute cu taxiul intrucat orasul este foarte mare si are un trafic intens.
Clinica propusa a fost foarte buna, intrucat a pus diagnosticul dupa consultarea unor medici specialisti apartinand unor specializari medicale diferite.
Am mentinut legatura telefonic cu agentia pentru a confirma ca nu este nevoie de modificarea datei de retur si dansii au facut demersurile pentru check-in online si transfer catre aeroport.
Multumim agentiei pentru profesionalism!
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.