Aceasta sectiune detaliaza serviciile si facilitatile oferite de echipa Seytour Medical Tourism, ca furnizor de servicii medicale oferite clientilor nostri, inainte, in timpul si dupa tratamente/operatii.

Aceste facilitati aditionale, listate mai jos, sunt create pentru a va face calatoria lipsita de griji si sunt personalizate in functie de preferintele individuale.

Rezervari de bilete de avion si camere de hotel
In functie de preferintele personale ,de numarul de insotitori si de durata de sedere, putem aranja serviciile de cazare in destinatia aleasa, care pot diferi :de la hoteluri buget si vile inchiriate la resorturi de 3,4,si 5 stele.In unele tari, putem aranja cazare pentru d-voastra in hoteluri exclusiviste de 6 si 7 stele. Puteti alege compania aeriana cu care veti zbura, tipul de cazare si sa ne comunicati persoanele cu care veti calatori.Noi o sa ne ocupam de restul!

Pasaport /Asistenta viza
Nimeni nu doreste sa astepte ore intregi la un consulat strain, explicand de ce vreti sa vizitati tara lor si sa completati zeci de formulare. Noi putem si o sa ne ocupam de aceste probleme in locul dumneavoastra.

Consultatii Medicale inainte de calatorie
Inainte de a porni in calatoria medicala, daca doriti sa vorbiti cu o echipa medicala din tara de destinatie, putem aranja un telefon conferinta. Intentia este de a cunoaste echipa medicala ca ei sa inteleaga conditia dumneavoastra fizica , tratamentul necesar si istoria medicala.

Va veti simti mai confortabil si increzator si doctorul va va trata ca pe o persoana pe care o cunoaste, care va contribui mult in asigurarea unei vacante medicale perfecte.

Finante
In functie de circumstante si istoria dumneavoastra financiara, avem relatii bune cu banci care va pot asigura un imprumut pentru tratamentul dumeavoastra.

De asemenea puteti beneficia de avantajele cardului european de sanatate (contactati un consultant pentru mai multe detalii) pentru a beneficia de tratamente in strainatate.
Credem ca lipsa mijloacelor financiare disponibile nu ar trebui sa reprezinte un impediment in obtinerea tratamentului necesar.

Asigurarea Medicala de calatorie
Putem furniza companiilor d-voastra de asigurari documentele detaliate despre tratamentul dumneavoastra medical de la centrul medical din tara de destinatie.
Ne vom asigura de asemenea ca d-voastra sa beneficiati de o calatorie medicala asigurata adecvat!


La destinatie

Director al programului de calatorii
Directorul programului de calatorii, aflat in tara gazda, este ghidul si asistentul d-voastra personal pe parcursul calatoriei.
DPD-ul va avea grija de dumneavoastra, si se va asigura ca fiecare nevoie care poate aparea este imediat rezolvata  si va va asista pe parcursul fiecarui stagiu al tratamentului si in timpul recuperarii post-operatorii

Tratament post-operatoriu
Dupa procedurile medicale vom aranja ca medicul dumneavoastra de familie sa primeasca intreg dosarul dumneavoastra medical, care poate fi tradus, pentru a facilita examinarile ulterioare si grija post-operatorie permanenta.

Odihna, Relaxare si Vizite
Acum ca tratamentul d-voastra a luat sfarsit, este timpul sa va bucurati de placerile pa care vi le poate oferi tara gazda. Vom aranja pentru dumneavoastra o vacanta post-tratament relaxanta.
Includem vizite la locurile “hot spot”, tururi de oras, shopping , degustare de vinuri si cine in orase. Sau va puteti pur si simplu bucura de faciltatile oferite de hotelul sau resortul in care sunteti cazati.
Programul poate fi adaptat in functie de preferintele individuale.
Stafful nostru local va aranja toate iesirile si va va ghida pe tot parcursul sederii.

Plecari
Putem satisface orice cerere, incluzand transferuri private cu limuzina, elicopterul, sau avion personal. Asistenta medicala permanenta este posibila la cerere, pentru a va asigura o calatorie sigura si placuta.

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.