1. Care sunt avantajele pe care le ofera Seytour Medical Tourism?

Bilete de avion la cele mai bune tarife si serviciu de transfer la/ de la aeroport Transferuri private de la aeroport la spital si de la spital la aeroport Rezerva privata in spital, cu doctori calificati, asistenta 24 din 24 Recuperati-va cu stil si confort la hotelul  d-voastra de lux Optiuni de finantare si asigurare avantajoase, tranformand tratamentele in vacante la indemana oricui Serviciu complet pentru pacient 24 ...
» citeste mai mult

2. Dupa tratament, trebuie sa mai raman in tara de destinatie sau pot sa ma intorc imediat acasa?

Majoritatea profesionistilor din medicina sfatuiesc sa ramaneti ceva timp in tara gazda dupa tratament pentru vizite post-operatorii si examinari. De asemenea, calatoriile imediate nu sunt indicate  pentru recuperarea d-voastra.

3. Pot sa imi aleg tara pentru tratamentul necesar?

Da. Noi o sa va prezentam  mai multe optiuni in functie de tratamentul necesar, si sunteti sfatuit sa alegeti din lista. Apoi vom face aranjamentele necesare pentru calatoria d-voastra, si destinatia aleasa.

4. Dupa tratamentul meu in strainatate, pot sa consult apoi medicul de familie sau un medic local de acasa pentru verificari?

Desigur. Putem aranja sa primiti rapoartele medicale traduse sau le putem trimite direct la medicul d-voastra . De fapt, incurajam sa va informati medicul cu privire la tratamentul dorit, si sa il tineti la curent cu starea d-voastra si progres.

5. Echipele medicale sau asistentii vorbesc limba engleza?

Da. Echipele medicale din majoritatea spitalelor sau clinicilor sunt foarte bine pregatiti si cunosc cel putin o limba straina. Seytour Medical Tourism poate pune la dispozitia clientilor si asistenti vorbitori de limba romana.

6. Exista riscuri in a beneficia de un tratament in strainatate?

Exista intotdeauna un risc asumat in fiecare procedura medicala. Scopul nostru este sa minimalizam riscurile prin colaborarea numai cu spitale si clinici acreditate si profesionisti medicali certificati care sa ofere cele mai inalte standarde in ingrijirea medicala. De exemplu, Escorts Heart Institute si Centru de cercetare din Delhi, India practica 15,000 de operatii pe inima in fiecare an, si in mod surprinzator rata mortii in timpul operatiei es ...
» citeste mai mult

7. Membrii familiei sau prietenii pot calatori cu mine?

Puteti calatori cu toata familia sau cu toti prietenii. Seytour Medical Tourim intelege nevoia si confortul asigurat de sentimentul ca cel aproape este langa d-voastra pe tot parcursul procedurilor medicale si de aceea am creat pachete speciale si pentru familie sau prieteni. Multe din spitalele cu care colaboram pot oferi cazare si pentru familie sau prieteni.

8. Cat de bine pregatiti sunt doctorii?

Seytour Medical Tourism nu colaboreaza decat cu spitale si clinici certificate ISO , si acreditate . In aceste spitale si clinici lucreaza doctori de renume cu studii si doctorate in tari precum Austria, Anglia sau America.

9. Nu ma costa mai mult un tratament in strainatate?

Este bine cunoscut faptul ca tari precum Germania, Austria, Franta sau Spania au un sistem medical bine pus la punct, cu tehnologie de ultima ora , si facilitati comparabile cu un hotel  de 4 sau 5*. Pretul pentru tratamente este de multe ori echivalentul costurilor din Romania, tinant cont de  ‘’cheltuielile auxiliare, si micile atentii ‘’ care intervin si influenteaza costurile totale. O zi de spitalizare intr- ...
» citeste mai mult

10. Cum sa finantez tratamentul daca Asigurarea mea nu acopera aceste costuri?

Desi va putem asista in obtinerea unui ajutor financiar, aceasta depinde de la caz la caz, in functie de circumstante, firma de asigurari, tipul de tratamentul, urgenta acestuia, asa ca cel mai bine este sa ne contactati si sa evaluam situatia d-voastra.

11. Cum se incepe acest proces?

Va incurajam sa obtineti cat mai multe informatii cu putinta, pentru a putea fi capabili sa luati cea mai buna decizie. Daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii, o sa fim incantati sa va furnizam absolut orice informatie necesara, pentru a putea inlatura orice dubiu pe care l-ati putea avea vis-a-vis de tratament. Va rugam sa completati formularul de cerere de servicii sau sa vizitati sectiunea Contact pentru a afla cum puteti lua legatura ...
» citeste mai mult

12. Ce inseamna mai exact "Turismul Medical"?

Turismul Medical este un fenomen care se dezvolta pe plan mondial prin care persoane asigurate sau neasigurate pot calatori in strainatate pentru tratamente medicale, dentare sau cosmetice si pentru calitatea serviciilor post operatorii. In timpul perioadei dupa tratament, pacientii se pot relaxa si recupera intr-un mediu idilic, cu plaje cu palmieri, sau sa viziteze atractiile turistice locale in tara gazda.

13. Ce rol are Seytour Medical Tourism in procesul turismului medical?

De cand calatoriile intr-o alta tara pentru tratamente medicale sunt o noua experienta pentru multe persoane, noi facilitam si personalizam intreaga calatorie de la plecare pana la  intoarcere in functie de preferintele individuale.Compania noastra este primul punct de contact in acest proces.Functionam ca o punte de legatura intre persoanele care cauta tratamente si insitutiile medicalre care ofera aceste tratamente. Va punem in legatura cu i ...
» citeste mai mult
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.