Bine ati venit la SEYTOUR MEDICAL TOURISM

Compania care imbunatateste vietile prin oferirea de servicii medicale, dentare si de chirurgie plastica in clinici si spitale de renume din toata lumea.

De ce Turism Medical?
Turismul Medical este o modalitate foarte buna de a va petrece recuperarea intr-un mediu relaxant si frumos, fara telefonul care suna mereu si fara responsabilitati, care ar putea afecta negativ recuperarea d-voastra la domiciliu. Veti avea ocazia de a va petrece timpul de recuperare sub o umbrela pe plaja sau la cumparaturi in buticuri de lux.

De ce Seytour Medical Tourism?

1) La SEYTOUR veti gasi ingrijire personalizata, profesionalism si atentia de care aveti nevoie pentru a fi pregatit psihologic pe parcursul intregului proces de interventii chirurgicale si in afara lor. Aici nu sunteti doar un alt pacient. Sunteti pacientul nostru. Concentram si adaptam ingrijirea medicala in jurul dumneavoastra.

2) Singurul nostru scop sunteti chiar dumneavoastra, pacientul, si ne dedicam toate resursele in acest scop. Vrem sa va simtiti pe cat de increzator si confortabil cu putinta in luarea unei decizii importante in viata dumneavoastra.

3) Asistenta personala 24 din 24 si consultatii cu chirurgii.

4) Servicii Post-operatorii. A beneficia de mai mult de o procedura inseamna atentie crescuta si serviciu post operator pentru a atinge rezultatele dorite si a va recupera mai repede.

5) Va relaxati si va recuperati in timp ce toate detaliile plictisitoare legate de birocratie sunt rezolvate de echipa noastra si, in plus, aveti o paleta larga de activitati si calatorii pe care le puteti intreprinde.

6) Vacanta adaptata nevoilor dumneavoastra. Noi coordonam toata vacanta dumneavoastra! Dumneavoastra alegeti destinatia, tratamentele si procedurile pe care le doriti, nivelul de cazare si durata calatoriei, iar apoi lasati-ne pe noi sa organizam totul: consultanta medicala, asistenta turistica pentru documente si obtinerea vizei, bilete de avion, tranfer privat de la aeroport direct la hotel, asistent vorbitor de limba romana sau engleza pe toata perioada tratamentului, ghid turistic pentru vizite locale, tratamente de spa si relaxare, transport la si de la centrul medical pentru fiecare sesiune de tratament. Vom face recuperarea sa fie cat mai usoara si mai rapida cu putinta, tocmai ca dumneavoastra sa va simtiti ca intr-un minunat concediu.

Multe clinici va trimit acasa in aceeasi zi de procedura chirurgicala, lasandu-va expusi la acelasi stres si angajamente, atunci cand procesul de vindecare si recuperarea nu sunt gata. Mai mult decat atat, multi chirurgi nu ofera follow-up si sfaturi de examinare. Acest lucru ar putea provoca complicatii si probleme, care nu vor fi rezolvate pana prea tarziu. In schimb, politica noastra este ca echipa medicala sa va examineze si sa aiba grija de d-voastra la fiecare pas, in acelasi timp oferindu-va timp si capacitatea de a va relaxa.

Noi avem grija de tot si de toate nevoile d-voastra, pentru a maximiza rezultatele pozitive.

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.