Seytour Medical Turism oferă clienţilor toate tipurile de servicii medicale, de la cele mai simple la cele mai serioase proceduri salvatoare de viata.

Noi va oferim servicii complete si consultanta profesionala in alegerea destinatiei potrivite pentru efectuarea tratamentului necesar.

Pachetele companiei includ servicii atat inainte, in timpul, cat si dupa efectuarea tratamentelor sau a operatiilor.
Acestea pot fi adaptate cerintelor fiecarui client, un pachet ‘’all inclusive medical tourism ‘’include: consultanta medicala, asistenta turistica pentru documente si obtinerea vizei, bilete de avion, tranfer privat de la aeroport direct la hotel, asistent vorbitor de limba romana sau engleza pe toata perioada tratamentului, ghid turistic pentru vizite locale, tratamente de spa si relaxare, trasport la si de la centrul medical pentru fiecare sesiune de tratament.

SEYTOUR MEDICAL TOURISM poate aranja pachete de servicii si pentru familie sau prietenii care insotesc pacientii, oferind solutii complete de calatorie. Se pot oferi, de asemenea, servicii in regim de urgenta medicala prin elicoptere special dotate si avioane/ jeturi private.

Pentru a solicita serviciile de turism medical ale companiei noastre, este neapărată nevoie de completarea fişei personale. Completarea nu înlocuieşte contractul de prestări servicii, pe care îl puteţi încheia personal, la biroul nostru, o dată cu fişa personală sau accesând pagina noastră web la sectiunea "Solicita Servicii". Fişa personală şi contractul dvs. vor fi valabile imediat după achitarea taxei de consultanta sau, în cazul transferului bancar, începând cu data la care suma respectivă ajunge în contul nostru.
Taxa serviciului de bază: 100 Euro + TVA.

În decurs de 72 de ore de la intrarea în vigoare a contractului, vă comunicăm data programării serviciului solicitat. În unele cazuri se poate întâmpla ca, în urma verificării fişei dumneavoastre personale de către medici specialişti din strainatate, să considerăm că pentru investigarea exactă a problemei dumneavoastre de sănătate e nevoie de o consultaţie prealabilă.

În acest caz, după achitarea taxei de consultaţie locală prealabilă şi după consultaţie, medicul specialist ne retransmite fişa Dumneavoastra personală – corectă, de data aceasta; în baza acesteia vom efectua programarea în tara respectiva, bineânţeles fără plata repetată a taxelor deja achitate!

Completarea lizibilă a fişei personale în limba română poate fi efectuată personal de bolnavul care cere consultaţia sau tratamentull din strainatate sau de un împuternicit al acestuia, rudă, reprezentant legal. Scopul completării fişei personale este exclusiv stabilirea cât mai exactă a diagnosticului şi tratamentului medical.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie şi informaţiile juridice şi pe cele de protecţie a datelor!

Pentru a avea acces la documentele necesare solicitarii unui serviciu medical va rugam accesati sectiunea "Solicita Servicii!"

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.