Swisstouches este prima companie elvetiana care detine un lant de hoteluri, resorturi, restaurante si cafenele care si-a deschis portile si intra pe piata din Romania.

Cu o echipa de traineri, manageri si consultanti profesionisti in domeniul managementului hotelier, Swisstouches vine sa intampine greutatile hotelierilor din Romania, printr-un proiect complet de management hotelier.

Acesta include training, head - hunting (recrutarea de manageri de top), specializare prin cursuri cu specialisti din Elvetia si Anglia si ofera platforma operationala si logistica elvetiana de renume mondial.

Acest brand este pozitionat sa concureze pe piata de hoteluri de 3, 4 si 5* din toata lumea si sa combine cele mai bune lucruri din ospitalitatea elvetiana, caldura serviciilor si produselor, completand toate acestea cu cultura nationala si locala a fiecarui hotel sau resort.

Swisstouches a inceput un proiect maret in China de lansare a unui resort si a fost numit sa finalizeze toate procedurile operationale standard, descrierile de job (Job descriptions), recrutarile si planurile de training.

Compania Seytour este partenerul exclusiv in Romania al Swisstouches.

Pentru mai multe informatii despre Swisstouches contacteaza un consultant al companiei sau intra pe site-ul
: www.swisstouches.com

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.