Conceptul de turism medical nu este unul nou. Prima instanta a turismului medical dateaza de mii de ani, cand pelerinii greci din toate colturile mediteraneene au calatorit in Golful Saronic numit Epidauria. Acest teritoriu a fost sanctuarul zeului vindecarii Asklepios. Epidauria a devenit prima destinatie de calatorie pentru turismul medical.

Factorii care au dus la cresterea popularitatii calatoriilor medicale includ costul ridicat de ocrotire a sanatatii, timpul indelungat de asteptare pentru anumite proceduri, facilitarea si accesibilitatea calatoriilor internationale si imbunatatiri atat in tehnologie, precum si standardele de ingrijire in multe tari.

Turismul Medical este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a va petrece recuperarea intr-un mediu relaxant si frumos, fara telefonul care suna mereu si fara responsabilitati, care ar putea afecta negativ recuperarea dvs. la domiciliu. Veti avea ocazia de a va petrece timpul de recuperare sub o umbrela pe plaja sau la cumparaturi in buticuri de lux.

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.