Villa Ilaria - interventii chirurgicale de o zi pentru vene varicoase

Echipa chirurgicală şi de anestezie este alcătuită din personal specializat, cu foarte mulţi ani de experienţă, acreditată la nivel naţional.

Structura este prevăzută cu o sală operatorie, cu două saloane de internare echipate cu tot confortul hotelier, care garantează o intimitate totală. Structura este realizată într-o veche vilă din secolul al optsprezecelea, cu legături istorico-artistice, unde contrastează în mod plăcut eleganţa ambientelor cu fresce, mobilate şi decorate rafinat, cu caracterul tehnologic al Blocului Operator şi al Sălii de reanimare post-operatorii.

Villa Ilaria este înconjurată de un parc secular, accesul la aceasta fiind simplu din Autostrada A13 Bologna – Padova.

Diagnosticare şi terapie de înalt nivel.
Villa Ilaria Day Surgery s-a născut din dorinţa de a construi o Structură Sanitară Privată, capabilă să furnizeze prestaţii de diagnosticare şi terapie de înalt nivel calitativ la costuri foarte reduse şi cu timpi minimi de aşteptare. În ceea ce priveşte diagnosticarea, se efectuează în mod prevalent examene structurale de tip vascular (Eco-doppler arteriale şi venoase pentru toate zonele).

Din punct de vedere chirurgical, se efectuează în special intervenţii legate de patologia venoasă a membrelor inferioare (varice), care necesită internare pentru numai câteva ore, dacă se utilizează anestezia locală sau loco-regională.

Villa Ilaria Day Surgery s-a născut din dorinţa de a construi o Structură Sanitară Privată, capabilă să furnizeze prestaţii de diagnosticare şi terapie de înalt nivel calitativ la costuri foarte reduse şi cu timpi minimi de aşteptare.

Aici se efectuează intervenţii foarte solicitate şi care în general necesită perioade lungi de aşteptare dacă s-ar efectua prin intermediul Serviciului Sanitar Naţional.

În ceea ce priveşte diagnosticarea se efectuează în mod prevalent examene structurale de tip vascular (Eco-doppler arteriale şi venoase pentru toate zonele).

Din punct de vedere chirurgical, se efectuează în special intervenţii legate de patologia venoasă a membrelor inferioare (varice), care necesită internare pentru numai câteva ore, dacă se utilizează anestezia locală sau loco-regională.

Sala operatorie corespunde tuturor normativelor în vigoare pentru o sală operatorie specifică intervenţiilor chirurgicale cu internare de zi. Echipată cu 16 schimbătoare de aer orare, cu fluxuri laminare şi uşă cu închidere ermetică, pentru a garanta sterilitatea maximă. Lampa este de tip chirurgical cu leduri, cu lumină rece, de ultimă generaţie.

Este prezent orice tip de echipament de monitorizare pentru a garanta siguranţa pacientului, atât pentru intervenţiile cu anestezie locală, cât şi cu anestezie localo-regională sau generală.

Orice echipament de la sala operatorie este protejat de un grup electrogen de continuitate, care garantează alimentarea cu energie electrică a echipamentelor chiar şi în cazul unei pene de curent.

Este executată o diagnosticare vasculară cu ecograf doppler color pentru patologii legate de orice zonă circulatorie:
Carotido vertebrală
Aorto iliacă
Iliacă cavă
Arterială a membrelor superioare şi inferioare
Venoasă a membrelor superioare şi inferioare

 

Având în vedere faptul că diagnosticările sunt efectuate de un specialist în chirurgie vasculară care are la activ peste 50.000 de consultaţii efectuate, acestea sunt însoţite, în caz de necesitate, de o indicaţie chirurgicală adecvată. Pe lângă terapia chirurgicală tradiţională şi endovasculară a insuficienţei venoase (varice), care se efectuează în cadrul Villa Ilaria, Specialistul este cu adevărat capabil să îndeplinească orice cerinţă terapeutică de chirurgie vasculară sau venoasă atât de tip tradiţional, cât şi endovascular.

De la Baura, la jumătate de kilometru după Villa Sani, continuând drumul spre Ferrara întâlniţi Palazzo Ravalli, construit la jumătatea secolului al optsprezecelea de către Giovanni Grandi. Semnalat în "Ghidul meu pentru Ferrara", este o clădire remarcabilă...

Cerere de servicii

* Introduceti textul:
CAPTCHA Image Reload Image
Protectia datelor personale
Cookies
A.N.P.C.